Categorie archief: Mountainbiketochten

Geslaagde 3e editie MTB tocht i.s.m. Stichting Paardendagen

Zaterdag 29 juli organiseerde Sportdriewo voor de derde maal de MTB-tocht i.s.m. Stichting Paardendagen. Met een record aantal deelnemers en enthousiaste reacties naderhand kan de organisatie terugkijken op een geslaagde editie. Zo’n 85 deelnemers gingen van start en lieten zich niet afschrikken door het door regen zwaar geworden parcours. De afstand van de tocht bedroeg 30 km en bestond onder andere uit alle elf hindernissen die op de vrijdag door de paarden waren getrotseerd.

Iedereen bedankt voor de deelname en tot in november! De vierde editie van de ‘winter’ MTB- tocht staat gepland op zaterdag 11 november 2017.
Foto’s van de tocht staan hieronder.

Succesvolle derde editie MTB-tocht Sportdriewo

Zaterdag 12 november organiseerde Sportdriewo voor de derde maal de jaarlijkse MTB-tocht. Zo’n 170 deelnemers hadden de weg naar het koude maar zonnige Walterswald gevonden.
Er kon gekozen worden voor diverse afstanden tussen de 25 en 70 kilometer. Deelnemers konden zelf variëren door op de route te kiezen voor het wel of niet nemen van een extra lus; dit natuurlijk afhankelijk van de vorm van de dag!
Voor de eerste keer werd er tijdens de tocht gebruik gemaakt van zogenoemde STRAVA-segmenten; deelnemers met de STRAVA app konden op 3 segmenten hun prestatie met elkaar vergelijken. Uiteindelijk was bij de mannen op segment 1 en 2 Bert Antonides de snelste; op segment 3 was dat Adriaan Botma. Bij de dames was op alle 3 de segmenten Berber Douma iedereen te snel af.
Alle bikkels haalden de eindstreep en werd er in de kantine van de Nije Warf onder het genot van een warme kop soep, voldaan terug gekeken op de geleverde prestatie.
Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar. De vierde editie van de mtb- tocht staat gepland op zaterdag 11 november 2017.
Foto’s van de tocht staan hieronder en op de Facebook pagina van Sportdriewo .