Geslaagde 3e editie MTB tocht i.s.m. Stichting Paardendagen

Zaterdag 29 juli organiseerde Sportdriewo voor de derde maal de MTB-tocht i.s.m. Stichting Paardendagen. Met een record aantal deelnemers en enthousiaste reacties naderhand kan de organisatie terugkijken op een geslaagde editie. Zo’n 85 deelnemers gingen van start en lieten zich niet afschrikken door het door regen zwaar geworden parcours. De afstand van de tocht bedroeg 30 km en bestond onder andere uit alle elf hindernissen die op de vrijdag door de paarden waren getrotseerd.

Iedereen bedankt voor de deelname en tot in november! De vierde editie van de ‘winter’ MTB- tocht staat gepland op zaterdag 11 november 2017.
Foto’s van de tocht staan hieronder.

Een gedachte over “Geslaagde 3e editie MTB tocht i.s.m. Stichting Paardendagen”

  1. Een supermooi georganiseerde mtb tocht. Complimenten aan het team. Een hele uitdaging om in zo’n kort tijdsbestek, direct na de marathon, nog de laatste hand aan de route te leggen. Maar goed gelukt. Bedankt en graag tot 11/11/17!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>