Zeer geslaagde wandeldag Klavertje4!!!

Zaterdag 26 augustus was het weer wandelen geblazen in Wâlterswâld! Vanuit de Nije Warf startten 285 deelnemers aan de Klavertje4 Wandeltocht. Hoogtepunt van deze dag was de tiende editie van de Kennedymars van maar liefst 80 kilometer. Maar liefst 110 wandelaars hebben deze monsterafstand volbracht. Naast deze afstand konden deelnemers kiezen uit 20, 40 of 60 kilometer, voor de jonge wandelliefhebber was er de Juniormars van 8 kilometer. Er werd gelopen in lussen van 20 kilometer met als centrale punt de Nije Warf. Hier was de hele dag muziek, catering, terras en dus gezelligheid aanwezig. Daarnaast was er om de 10 kilometer een stempelpost met catering, iets wat door de deelnemers enorm werd gewaardeerd. Mede door het mooie wandelweer, de enthousiaste deelnemers, de afwisselende route en natuurlijk de hard werkende vrijwilligers kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde wandeldag. Sportdriewo is nu al weer bezig met ideeën voor volgend jaar; wellicht wordt de Nachtmars weer in ere hersteld! Houdt onze internetsite www.sportdriewo.nl en de Facebookpagina in de gaten, ook voor foto’s en andere informatie.

Ps. Nanne Nicolai heeft prachtige foto’s gemaakt, bedankt daarvoor. Kijk op www.nanneoedsz.wordpress.com

2 gedachten over “Zeer geslaagde wandeldag Klavertje4!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>