Routekaart online

Vanaf vandaag staat de routekaart van de mtb-tocht van 11 november 2017 online. De basisroute van 25,4 kilometer heeft de kleur roze en is de minimale afstand die gefietst moet worden. Vervolgens zijn er 3 afzonderlijke extra lussen in de kleur geel. De Afstanden zijn:

Lus 1 Dokkum/Rinsumageest 15,8 kilometer,

Lus 2 De Houtwiel 7,5 kilometer en

Lus 3 Driezumer Bos, Bulten, Meer en Dinzerloane 12,3 kilometer

In totaal kan men dus minimaal 25,4 en maximaal 59,4 kilometer fietsen. Tijdens de route wordt er duidelijk aangegeven welke lus er aan zit te komen en hoeveel kilometer extra dit is! Zo kunnen de deelnemers tijdens de tocht nog een beslissing nemen over welke lus ze extra willen nemen. Bijvoorbeeld: iemand met goede benen die dag pakt alle lussen; wanneer je een iets mindere dag hebt, pak je alleen lus 3. Een ieder is dus vrij om naar hartenlust te variëren binnen de aangegeven route en lussen.

Houdt er rekening mee dat deze route deels onder voorbehoud is. Het één en ander is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden en de toestand van de ondergrond. Ondertussen wordt er door de parcoursbouwers hard gewerkt om de route rijklaar te maken. Bomen worden gesnoeid, takken opgeruimd en rozenstruiken verwijderd. Komende weken wordt er dus alles aan gedaan om op 11 november een mooie tocht te kunnen organiseren. Zeer waarschijnlijk wordt deze 4e editie diegene met de meeste hoogtemeters tot nu toe! Kom en laat u verrassen!

Routekaart 11 nov 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>