Inspiratiepagina

Heeft u de smaak te pakken en wilt u meer wandelplezier? Hetzij een Kennedymars of andere mooie tocht in het noorden van Nederland. Hier zijn nog een aantal opties!

Melderslose Kennedymars

Omloop Goeree-Overflakkee

De Omloop is een tocht van 110 kilometer over het voormalige eiland Goeree-Overflakkee. Deze tocht moet binnen 24 uur afgelegd zijn. In deze 24 uur worden alle elementen van Goeree-Overflakkee getrotseerd. Zo gaat de toch over het strand en door unieke natuurgebieden zoals de slikken van Flakkee. Het is een uitputtingsslag, maar alles wordt gegeven om deze uitdaging te volbrengen en bovendien wordt er een bijzonder goed doel mee gesponsord. Voor de 28e editie van De Omloop op 18 en 19 augustus 2017 is het Sophia Kinderziekenhuis – onderzoek naar levensbedreigende hartritmestoornissen bij kinderen, de bestemming van het bij elkaar gelopen bedrag!

Appelstap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>